FR | NL

 • Renovatie

  travaux via entrepreneur bruxelles

  Ons bedrijf kan werken op alle soorten bouwwerven, van gewone herstellingen naar heel grote werven. 

 • Dakrenovatie

   

  entrepreneur bruxelles

  Bent u op zoek naar een bedrijf in Brussel alsook in enige andere regio van België voor de renovatie van uw dak ?

 • Isolatie

  entrepreneur professionnel belgique

  Delepierre Construct staat garant voor de kwaliteit van het werk en alles tegen concurrerende prijzen.

 


Bouwbedrijf brussel

Delepierre Construct is een bouwbedrijf dat haar diensten aanbiedt in Brussel, maar ook elders in België.

 

Of het nu voor de bouw, maar ook de renovatie van uw huis of appartement, renovatie van uw dak, uw sanitair, uw plafond of de vloer, bieden wij graag onze Know how en aangepaste uitrusting om beter aan uw behoeften te voldoen .

 

Onze vakmannen zijn steeds aanwezig in ons bedrijf, zodanig wij u kunnen begeleiden van het begin tot het einde van uw project. Met de zekerheid dat alles gedaan zal worden met zorg en nauwkeurigheid. Onze vakmannen zijn gepassioneerd, attent en steeds beschikbaar.

 

Concreet bieden wij diensten zoals de complete renovatie van uw huis, waaronder de renovatie van uw dak, uw badkamer, het plafond, de loodgieterij, elektriciteit, vloeren en uw gevel.

 

Delepierre Construct staat garant voor de kwaliteit van het werk. En alles tegen concurrerende prijzen voor zowel particulieren als professionals.

 

Ons bedrijf kan werken op alle soorten bouwwerven, van gewone herstellingen naar heel grote werven. U kunt beroep doen aan ons bedrijf waar u ook bent in België, komen wij graag naar u toe.

 

U wilt thuis werken uitvoeren en u bent op zoek naar een professionele aannemer ? Aarzel niet om ons te contacteren zodat we snel een offerte kunnen opmaken volledig gratis, voor het werk dat u wilt uitvoeren of voor alle informatie die u nodig heeft staan wij steeds tot uw dienst.

 

 

 

Uw partner voor de renovatie van uw woning

 

Wilt u meer informatie aarzel dan niet om ons te contacteren, wij kunnen een gratis offerte opmaken, zodat u een idee heeft van de kosten voor u nieuw project .