FR | NL

U wilt volledig de ruimte van uw badkamer veranderen of gewoon een aantal renovaties doen ?

 

Wij helpen u graag verder alsook voor het ​​ opmaken van uw projectplannen, wij luisteren graag naar uw wensen. Delepierre Construct staat steeds tot uw dienst overal in België.

 

De badkamer is één van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Dit is waar u dag begint en eindigt, dat is de reden waarom dat uw badkamer een plek is dat praktisch en functioneel moet zijn.

 

Daarom biedt Delepierre Construct een waaier van diensten voor de renovatie van uw badkamer, zoals de vervanging of plaatsing van uw tegels, de kranen, sanitair, verwarming, het plafond, verlichting of spots die deel uitmaken van de lange lijst van diensten die wij u kunnen aanbieden.

 

De materialen die worden gebruikt door ons bedrijf zijn van zeer goede kwaliteit en we willen er ook voor zorgen dat ons werk wordt gedaan met zorg en precisie.

 

U kan op ons rekenen door onze ervaring voor het afbreken van uw oude badkamer tot op de kleinste detail, om de badkamer van uw dromen te creëren.

 

Wilt u meer informatie aarzel dan niet om ons te contacteren , Wij kunnen een gratis offerte opmaken, zodat u een idee heeft van de kosten voor u nieuw project .

 

Bouw & Renovatie in Brussel

Uw partner voor de renovatie van uw woning

 

Wilt u meer informatie aarzel dan niet om ons te contacteren, wij kunnen een gratis offerte opmaken, zodat u een idee heeft van de kosten voor u nieuw project .