FR | NL

Als ondernemer op het gebied van het bouwen in Brussel en heel België, is ons bedrijf Delepierre Construct gespecialiseerd en heeft een geweldige ervaring voor alle renovaties van uw huis.

 

Uw huis heeft een renovatie nodig of een verfrissing ? U wilt tegels in uw keuken ? Uw badkamer renoveren of een andere ruimte in uw huis of appartement? Ons bedrijf staat garant voor de kwaliteit van het werk, uitgevoerd door professionele vakmannen met jarenlange ervaring. Wij brengen elk renovatieproject, ongeacht tot een goed einde.

 

Bouw & Renovatie brussels

 

We willen ervoor zorgen dat het werk dat we uitvoeren op een professionele manier word gedaan. Onze werknemers hebben een ervaring in verschillende sectoren. We kunnen zonder enige moeite de renovatie van uw woning van A tot Z ondergaan zonder dat u verschillende ondernemers voor de verschillende werken moet contacteren.

 

Delepierre Construct kan de renovatie onder handen nemen bijvoorbeeld uw dak (isolatie, dakstructuur, enz. ), uw badkamer ( tegels, sanitair , kranen , enz. ). Pleisterwerk, loodgieterij in uw keuken of badkamer.

 

U kan tevens over hoogwaardige materialen genieten voor een ​​veilige, efficiënte renovatie van uw elektriciteit.

 

Renoveren van uw parket met ons schuur methode die ervoor zorgt dat het zoals nieuw uitziet, de renovatie van uw gevel (gips,isolatie ) u zal energie besparen en tenslotte kunnen onze schilders een verfrissing geven aan heel uw huis.

 

Wij maken graag een offerte voor u op uw maat, helemaal gratis.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wij helpen u graag verder.

Bouw & Renovatie in Brussel

Uw partner voor de renovatie van uw woning

 

Wilt u meer informatie aarzel dan niet om ons te contacteren, wij kunnen een gratis offerte opmaken, zodat u een idee heeft van de kosten voor u nieuw project .