FR | NL

Wenst u parket te plaatsen ? Of u parket voldoed niet meer naar uw behoefte?

 

Waarom geen beroep doen op een professionele vakman die hen hun oorspronkelijke uiterlijk zal geven, door te werken met de grootste zorg en met technieken die u vloer niet zal beschadigen?

 

Parketrenovatie Brussel

Dit is wat onze renovatie bedrijf, Delepierre Construct met jaren lange ervaring u kan aanbieden.

 

U kunt ons steeds contacteren, waar u ook bent in België, verplaatsen wij ons graag voor het plaatsen van uw parket.

 

Ons bedrijf kan omgaan met alle type en soorten lanimaat. in aanvulling op de installatie die we kunnen maken op basis van de verschillende bestaande modellen ( op zijn Engels, oud , mozaïek , enz. . )

 

Wij kunnen ook de renovatie van uw huidige parket onder handen nemen , dit door het parket te schuren met verschillende technieken afhankelijk van het type vloer die u heeft en voor optimale resultaten te verkrijgen. Daarom hebben wij ook de materialen voor grote of kleine ruimtes. Bovendien , is ons ervaring ons grootste troef.

 

Wij staan steeds ter uwer beschikking voor alle vragen die u zou willen stellen of aanvullende informatie . Aarzel niet om ons te contacteren ons team helpt u graag verder.

Bouw & Renovatie in Brussel

Uw partner voor de renovatie van uw woning

 

Wilt u meer informatie aarzel dan niet om ons te contacteren, wij kunnen een gratis offerte opmaken, zodat u een idee heeft van de kosten voor u nieuw project .