FR | NL

Bent u op zoek naar een bedrijf in Brussel alsook in enige andere regio van België voor de renovatie van uw dak ?

 

Dan is Delepierre Construct het bedrijf voor jou! Sinds vele jaren gespecialiseerd op het gebied van bouw, is ons bedrijf in staat om u de beste service voor de renovatie van uw dak of isolatie (zowel intern als extern) voor alle soorten daken aan te bieden.

 

Dakrenovatie brussel

Uw dak isoleren is zeer belangrijk, dat uw huis oud of recent is. Dit zal je toestaan ​​om energiebesparing te doen en u energiefactuur te verminderen. Bovendien is de isolatie naast het feit dat een milieuvriendelijke oplossing is ook interessant om de warmte binnen te houden in uw gebouw.

 

De buiten isolatie is meer dan een interessante oplossing, als u renovaties ondergaat, zal dit geen plaats nemen in uw interieur. In tegenstelling als u zou kiezen  voor binnen isolatie zal dit meer plaats in beslag nemen.

 

Uw dakstructuur is het belangrijkste element van het dak, dit zal het structuur van uw gebouw houden alsook in hout of metaal. Delepierre Construct biedt oplossingen voor de renovatie van je dakstuctuur, waardoor wij het structuur kunnen versterken, de beschadigde onderdelen worden vervangen en nieuwe onderdelen die nodig zijn geplaatst .

 

De werken worden door professionele vakmannen gedaan, u behoud de stijl en harmonie van uw woning.

 

Contacteer ons voor een offerte, volledig gratis, aarzel niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst. Wij staan steeds tot uw dienst en helpen u graag verder.

Bouw & Renovatie in Brussel

Uw partner voor de renovatie van uw woning

 

Wilt u meer informatie aarzel dan niet om ons te contacteren, wij kunnen een gratis offerte opmaken, zodat u een idee heeft van de kosten voor u nieuw project .