FR | NL

Uw sanitair is defect , beschadigd en doet u geld verliezen ?

 

Is het misschien tijd om een ​​professioneel bedrijf te contacteren voor het uitvoeren van de renovatie van uw installaties !

 

Loodgieters Renovatie brussel

Investeren in een apparatuur van goede kwaliteit is zeer belangrijk, maar bovenal is het ook noodzakelijk dat deze nauwgezet met zorg geplaatst wordt door een professionele vakman.

 

Ons bedrijf bouw en renovatie Delepierre Construct is al vele jaren gespecialiseerd en biedt een brede service, waaruit u zeker diensten op uw maat zal terugvinden voor de reparatie van uw loodgieterij.

 

Wij werken aan het onderhoud, reparatie en renovatie van uw sanitair, de aangeboden service zijn steeds uitgevoerd door onze ervaren vakmannen die gepassioneerd over hun werk zijn en zich inzetten voor een onberispelijke resultaat te leveren .

 

Ons bedrijf biedt een uitgebreide service en maakt gebruik van materialen van hoge kwaliteit voor uw sanitair, ook bent u een particulier of een professional. Douche, badkamer , wasplaats , keuken of professionele keuken, alles kan in handen genomen worden door professionele loodgieters die snel en effectief kunnen reageren .

 

Specifiek kan Delepierre Construct de vervanging van uw defecte kranen en uw nieuwe sanitair plaatsen (wastafels, toiletten , douches , badkuipen , enz...) Of eventuele lekken herstellen.

 

Als u graag meer informatie wenst voor uw toekomstig project, aarzel dan niet om ons dit te laten weten door contact op te nemen met ons. Delepierre Construct kan ook overgaan tot een gratis offerte voor u om een duidelijk idee te hebben van de kosten die nodig zijn voor het werk dat u wilt ondernemen.

 

 

Bouw & Renovatie in Brussel

Uw partner voor de renovatie van uw woning

 

Wilt u meer informatie aarzel dan niet om ons te contacteren, wij kunnen een gratis offerte opmaken, zodat u een idee heeft van de kosten voor u nieuw project .