FR | NL

U wenst uw gevel te moderniseren ?

 

Het imago van uw gevel is een belangrijk onderdeel van uw huis of uw bedrijf , het is het eerste beeld dat mensen hebben van uw gebouw. Het is zeer onaangenaam om een onverzorgde gevel te hebben.

 

Gevelrenovatie brussel

Delepierre Construct biedt daarom de renovatie van uw huidige gevel, en dit op basis van uw ideeën en eisen. En dit allemaal door de jaren lange ervaring die we hebben opgebouwd.

 

Gespecialiseerd in alle soorten gevel werken, staan wij ​​ter uwe beschikking in Brussel en in heel België . We besteden bijzondere aandacht aan deze renovaties en we doen er alles voor om het aangenaam en aantrekkelijk te maken. Wij hebben ons gespecialiseerd in renovatie , reiniging , reparatie en isolatie van de gevels . Onder de verschillende diensten die wij aanbieden kunt u reparaties ,afwerkingen, thermische isolatie, preventie, enz. terug vinden.

 

Het schoonmaken van uw gevel zal u vele voordelen bieden. Dit zal u gevel mooi en netjes houden voor vele jaren. Bovendien, als uw gevel enigszins beschadigd wordt wacht niet tot het laatste moment om dit te herstellen, naast het feit dat het onaangenaam zal zijn, zullen de kosten duurder worden. U kan ook ineens uw woning isoleren en dit voor uw energie factuur te verlagen.

 

Wacht niet, neem contact met ons, onze vakmannen staan steeds klaar voor u verder te helpen. Wij kunnen een gratis offerte opmaken zodanig dat u een idee heeft van de kosten.

Bouw & Renovatie in Brussel

Uw partner voor de renovatie van uw woning

 

Wilt u meer informatie aarzel dan niet om ons te contacteren, wij kunnen een gratis offerte opmaken, zodat u een idee heeft van de kosten voor u nieuw project .